Apina-amigurumi ja kaverit

19 Jou

metsamaja-1405

Hyppäykseni amigurumien maailmaan lähti siitä, kun ystäville syntyi vähän aikaa sitten vauvoja melkoista tahtia. Mietin kovasti, mitä voisin tehdä omin kätösin lahjaksi pikkuisille. Eräs suosikkiblogeistani auttoi asiassa eteenpäin, sillä löysin ohjeen, jolla saisin taatusti toteuttaa valtavaa näpräystarvettani.

Suosittelen tutustumaan Eilen tein-blogiin, sillä harvassa blogissa on niin hyvin käsityöohjeet esillä. Olen tehnyt jo useamman käsityön kyseisen blogin inspiroimana. Jännityksellä odotan, mitä ohjeita saan jatkossa nähdä sitä kautta.

Ensimmäinen Apina-amigurumi-tuttinauha syntyi mökillä luonnon rauhassa. Kuinka virkistävää onkaan luoda sormillaan ilman kiirettä samalla luonnon ääniä kuunnellen.

Sitten niitä amigurumeja alkoi ilmestyä tähän maailmaan samaan tahtiin kuin ystävät kohtasivat elämässään onnellisia perhetapahtumia. Kaikista pikkuisista lankaeläimistä tuli tuttinauhoja, joiden tehtävä on pitää vauvan omaisuus menossa mukana.

metsamaja-1414

Tuntuma amigurumien virkaamiseen vahvistui vietettyäni aikaa apinoiden näpräämisen parissa. Pian syntyi myös sisilisko ja kissoja Eilen tein-blogin ohjetta soveltamalla.
metsamaja-2739

Täytyy myöntää, että näin pikkutarkka virkkaaminen vaatii vähän kärsivällisyyttä ja sorminäppäryyttä. Hyvä puoli on siinä, että onnistumiset ja virheet huomaa nopeasti, koska työ kokonaisuudessaan on niin pieni. Et siis pysty käyttämään koko päivää virkkaamiseen ihan vain huomataksesi, että se meni väärin. Sen sijaan eri muotojen kokeilu käy nopeasti, joten jokaisesta amigurumista voi tulla pienellä vaivalla omanlaisensa yksilö.
metsamaja-8075

Hiukan harmittaa, ettei minulla ole kuvia kaikista virkkaamistani pikkuelukoista. Toivottavasti ne ovat osanneet toimia tehtävissään tutin vartijoina ja pienten ihmisten viihdyttäjinä. Mikähän eläin langoista muodostuisi seuraavaksi?
metsamaja-8081

Advertisement

2 vastausta kirjoitukseen “Apina-amigurumi ja kaverit”

  1. hanne / eilen tein 24.12.2013 klo 00:10 #

    Siis nää on ihan supereita! Niin tomera kissa!! 😀 Kiitos ohjeeseen tarttumisesta 🙂 Ja ihanaa ihanaa joulua!!

    • Metsämaja 25.12.2013 klo 21:35 #

      Kiitos kehuista! Ja erityisesti kiitos loistavasta ohjeesta! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: