Heijastuksia

2 Tam

Pikkulinnut ovat laulaneet, että osa lukijoista ajattelee Metsämajan valokuvien käyvän läpi suuria muokkaus- tai suorastaan manipulaatiotoimenpiteitä. Tämä erehdys täytyy hetimiten oikaista! Kuvat kertovat aidosti sitä, mitä luonto meille näyttää. Asiat vain muuttavat näkökulmaansa sen mukaan, miltä kantilta niitä katselee.

metsamaja-1802

metsamaja-1806

Kameran takana seisoo – ja välillä makaa, ryömii tai kyykkii – mieheni, joka toki käsittelee kuvia ennen julkaisua. Kuvia rajataan ja valotuksia säädetään. Tavoitteena on aina saada kuva näyttämään mahdollisimman paljon siltä, millaisena tilanne näyttäytyi luonnossa.

Näissä kuvissa näkyy, kuinka luonto peilailee itseään rauhallisina kesäpäivinä. Mutta mikä on varsinaista kohdetta ja mikä heijastusta?

metsamaja-1842-2

metsamaja-9748

metsamaja-1788-2

metsamaja-9918

metsamaja-0278

metsamaja-9373

metsamaja-1814

Metsämaja on uuden vuoden kunniaksi saanut oman sivun Facebook:iin. Sitä kautta voi seurata uusien julkaisujen ilmestymistä. www.facebook.com/metsamaja

Kerrottakoon vielä vinkkinä, että useiden blogien yhtäaikainen seuraaminen on helpointa syötteenlukijan avulla.

Toivomme Metsämajassa, että vuosi 2014 on täynnä entistä sykähdyttävämpiä luontokokemuksia, puhtaita ja mieluisiin makumuistoihin jääviä ruokia sekä innostavia flow-tilaan vieviä harrastuksia. Jännityksellä jäämme seuraamaan, mistä kaikesta saamme olla osallisina tänä vuonna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: