Nyt on kyllä melkoisen herkun ohje tarjolla! Olen alunperin löytänyt ohjeen jostain lehdestä, mutta häpeäkseni en enää muista mistä. Tunnistaako joku? Ohje on kulkenut mukanani muutaman vuoden käsin kirjoitettuna versiona ja vähän muokkautunut matkassa.
Tänä kesänä lisäsin paistokseen rosmariinia. Suosittelen! Mikä varsinainen makuliitto siitä syntyikään.
RAPARPERI-ROSMARIINIPAISTOS
n. 3/4 l raparperia
reilu 1 tl silputtua rosmariinia
1,5 dl fariinisokeria
Taikina
200 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kidesokeria
1 dl fariinisokeria
Huuhtaise raparperit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
Voitele uunivuoka. Sekoita raparperit, rosmariini ja sokerit vuokaan. Paista 200 asteessa noin 15 min.
Nypi voi, jauhot ja sokeri sekaisin. Levitä seos raparperin päälle. Jatka paistamista noin 30 min, kunnes pinta on kauniin ruskettunut ja kinuskinen.
Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.
Meillä on pari vuotta sitten juhannuksena teidän mökillä otettu kuva ko. reseptistä. Se on on Glorian ruoka ja viini lehdestä, numerosta ei ole tietoa.
Kiitos! No eipä ihme, siitä lehdestä on tullut otettua aika monta ohjetta käyttöön.
Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?
Etsiresepti on ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.
Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen
Ystävällisin terveisin,
Etsiresepti.fi
Kiitos kutsusta! Mukavaa! 🙂