Pasta al nero

7 syys

20140831-6242

Herkkutatteja piisaa, mutta ei pidä unohtaa muiden tattien olemassaoloa. Punikkitatit ovat myös herkullista ruokaa. Niille on tyypillistä, että leikkauspinnat tummuvat nopeasti. Metsämajassa päätettiin käyttää tätä ominaisuutta hyväksi ja tehdä tummanpuhuvaa pastaa, joka vie makumatkalle itään.

20140907-6269

PASTA NERO

punikkitatteja (2-5 kpl koosta riippuen)
2 kynttä valkosipulia
rakuunaa
oliiviöljyä
nokare voita
mustapippuria
suolaa

mustaa tagliatellea (esim. Pirkka)

päälle:
mustia seesaminsiemeniä
chiliä (esim. Aji Cristal on maukas ja sopivan mieto lajike)
riisiviinietikkaa

Laita pannuun nokare voita ja loraus oliiviöljyä. Paista viipaloituja tatteja ja valkosipulisiivuja. Lisää suolaa, mustapippuria ja silputtua rakuunaa.

Paahda seesaminsiemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla, kunnes ne alkavat tuoksua.

Keitä tagliatelle al dente, eli jätä sopivasti hampaille työtä.

Sekoita sienet pastan joukkoon, lisää loraus oliiviöljyä ja asettele lautasille. Ripottele seesaminsiemenet annosten päälle. Asettele päälle halutessasi myös chiliä. Lopuksi lorauta joukkoon pieni määrä riisiviinietikkaa.

Nauti itämaishenkisestä pastakokemuksesta!

20140907-6278

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: