Esittely

2013-08-07_0312

Tämä blogi on perustettu kertomaan minulle tärkeistä asioista, jotka antavat iloa ja energiaa. Olen nuori luonnonystävä, jonka elämä on koostunut pitkälti opiskelusta ja työelämän aloittamisesta.

Suuri muutos tapahtui vuoden 2011 lopussa, kun jouduimme aviomieheni kanssa työmatkalla syyttöminä sivullisina kuolonkolariin. Monivammauduimme molemmat vakavasti. Minun vammani olivat vielä monipuolisemmat ja pysyvämmät, mutta sitä ei meinaa enää joka hetki muistaa, sillä paraneminen on ollut ihmeellisen tehokasta. Samanlaiseksi ihmiseksi en kuitenkaan ole palautunut, mitä olin ennen onnettomuutta.

Kuntoutusaikana lääketieteellisen hoidon lisäksi monenlaiset harrastukset ovat pitäneet minut suorastaan kiireisenä – hyvällä tavalla. Tässä blogissa tahdon kertoa näistä monista asioista, jotka vievät minua elämässä eteenpäin. Aihepiirit keskittyvät pitkälti luonnossa liikkumiseen ja luonnon antimiin. Eläimet, käsityöt, kuvataide, ruokaohjeet, puutarha, urheilu ja kuntoutus nivoutuvat joukkoon sekaan.

Metsämajan valokuvat ovat pääasiassa mieheni ottamia.

Tervetuloa seuraamaan ja saamaan vinkkejä kaikesta siitä, mitä metsä meille tarjoaa!

Metsämajan Facebook-sivu

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: